Varaa kuvaus


Kuvaan tilauksesta hevoset, lemmikit sekä rippi-, ylioppilas-, valmistujaispotretit. Erikoisosaamisenani on eläinkuvaus, ja lemmikit ovat tervetulleita myös mukaan potretteihin. Käytössä myös kannettava studio, jonka voi pystyttää maneesiin tai sisätiloihin, kysy studiomahdollisuutta ennen kuvausta.


Onko mielessä erikoisempi kuvausidea? Satumainen yhteiskuva lapsesta ja lemmikista tai hevoskuvaus hienossa miljöössä? Lähden mielelläni toteuttamaan myös erikoisempia kuvausideoita. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ideat kuvaksi. 


Hinnasto voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi. Hinnat sisältävät alv 24%.

Pidätän oikeuden muutoksiin. Matkakuluja laskettaessa lähtöpaikka Alajärvi.


Hinnasto

Valmistujais- & rippikuvat

95 €


Kuvaus miljöössä & kuvat muistitikulla.

Kuvat voidaan ottaa myös lemmikin kanssa.

Matkakulut lisätään hintaan 0,40€/km

Eläinkuvaus

80 €


Kuvaus miljöössä & kuvat muistitikulla.

Samalla omistajalla useampi eläin - ensimmäinen eläin 80€, 5o€ seuraavat. Kysy tarjousta isomman lauman kanssa.

Matkakulut lisätään hintaan 0,40€/km


Lahjakortit


Lahjakortti käy kaikkiin Valokuvaus Tuulia N:n palveluihin ja sen voi lunastaa vapaavalintaisella summalla. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Lahjakortti saatavana digitaalisena tai paperisena.

Tilauskuvauksen kuvista taulu tai kuvakirja?


Fyysiset kuvatuotteet seinällä tai albumissa ovat ihana muisto ja läsnä jokapäiväisessä elämässä. Tilauskuvauksen yhteyteen voit valita pakettiin mukaan myös valmiita paperikuvia, tauluja ja kuvakirjoja. Kysy lisää!

FAQ

Missä kuvaus toteutetaan?

Kuvat voidaan ottaa mallin kotona, sinulle tärkeässä paikassa tai vaikka jossain hienossa luontokohteessa. Mikäli haluat kuvat otettavan jossain muualla kuin kotonasi, ilmoitathan siitä kuvausta varatessa. Mikäli sinulla ei ole mielessä mitään erityistä paikkaa, voidaan se etsiä yhdessä kuvauksen aikana.

Milloin saan kuvat?

Saat kuvat noin 3-4 viikon kuluessa kuvauksesta nettigalleriana, sekä myöhemmin postitse muistitikulla.

miten valmistaudun kuvaukseen eläimen kanssa

Kuvausta edeltävänä päivänä tai kuvauspäivänä hyvissä ajoin ennen kuvausta, eläin kannattaa pestä/puhdistaa. Kaviot voi öljytä ja silmiä & sieraimia voi korostaa pienellä sipaisulla baby oiliä. Nahkariimu tai suitset ohjilla tai neutraalinvärisellä riimunnarulla ovat yleensä siisti ja ajaton valinta. Koirilla ohut, siisti ja neutraalinvärinen panta on myös varma valinta.

Mikäli haluat kuvat joissa hevonen on vapaana (riimu poistetaan jälkikäteen kuvasta), mainitsethan tästä etukäteen, sillä kuvausriimu ei kulje minulla automaattisesti mukana. Kuvausriimussa voidaan kuvata vain sellaisia hevosia jotka pysyvät helposti hallinnassa, sillä kuvausriimu on vain ohutta narua. Myös asiakkaan omaa naruriimua voidaan käyttää. Koirilla ohut näyttelytalutin on mahdollista poistaa jälkikäteen kuvista.

Mikäli mahdollista, otathan jonkun apukäden kuvauksiin mukaan, varsinkin jos kuviin on tarkoitus saada useampi eläin kerralla kuvaan. Potrettikuviin joihin on tarkoitus ottaa ruusu mukaan, on hyvä varata myös toinen ruusu varalle.