Kuvaan tilauksesta hevoset, lemmikit sekä rippi-, ylioppilas-, valmistujaispotretit. Erikoisosaamisenani on eläinkuvaus, ja lemmikit ovat tervetulleita myös mukaan potretteihin. Käytössä myös kannettava studio, jonka voi pystyttää maneesiin tai sisätiloihin, kysy studiomahdollisuutta ennen kuvausta.


Onko mielessä erikoisempi kuvausidea? Satumainen yhteiskuva lapsesta ja lemmikista tai hevoskuvaus hienossa miljöössä? Lähden mielelläni toteuttamaan myös erikoisempia kuvausideoita. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ideat kuvaksi. 

FAQ - usein kysyttyä

Missä kuvaus toteutetaan?

Kuvat voidaan ottaa mallin kotona, sinulle tärkeässä paikassa tai vaikka jossain hienossa luontokohteessa. Mikäli haluat kuvat otettavan jossain muualla kuin kotonasi, ilmoitathan siitä kuvausta varatessa. Mikäli sinulla ei ole mielessä mitään erityistä paikkaa, voidaan se etsiä yhdessä kuvauksen aikana.

Milloin saan kuvat?

Saat kuvat noin 3-4 viikon kuluessa kuvauksesta nettigalleriana, sekä myöhemmin postitse muistitikulla.

miten valmistaudun kuvaukseen eläimen kanssa

Kuvausta edeltävänä päivänä tai kuvauspäivänä hyvissä ajoin ennen kuvausta, eläin kannattaa pestä/puhdistaa. Kaviot voi öljytä ja silmiä & sieraimia voi korostaa pienellä sipaisulla baby oiliä. Nahkariimu tai suitset ohjilla tai neutraalinvärisellä riimunnarulla ovat yleensä siisti ja ajaton valinta. Koirilla ohut, siisti ja neutraalinvärinen panta on myös varma valinta.

Mikäli haluat kuvat joissa hevonen on vapaana (riimu poistetaan jälkikäteen kuvasta), mainitsethan tästä etukäteen, sillä kuvausriimu ei kulje minulla automaattisesti mukana. Kuvausriimussa voidaan kuvata vain sellaisia hevosia jotka pysyvät helposti hallinnassa, sillä kuvausriimu on vain ohutta narua. Myös asiakkaan omaa naruriimua voidaan käyttää. Koirilla ohut näyttelytalutin on mahdollista poistaa jälkikäteen kuvista.

Mikäli mahdollista, otathan jonkun apukäden kuvauksiin mukaan, varsinkin jos kuviin on tarkoitus saada useampi eläin kerralla kuvaan. Potrettikuviin joihin on tarkoitus ottaa ruusu mukaan, on hyvä varata myös toinen ruusu varalle.

Missä studiokuvia voi ottaa?

Taustan ja valojen kanssa studiokuvia voidaan ottaa maneesissa, ladossa tai tarpeeksi leveällä tallinkäytävällä. Valot tarvitsevat sähköä, joten vaatimuksiin kuuluu myös sähköpistoke.

Luonnonvalolla studiokuvia pystytään ottamaan missävain oviaukossa. Tällöin kuvauspaikassa ei tarvita edes sähköpistoketta.