Etsitään malleja

Suomenhevosia studiokuvissa

Etsin innokkaita suomenhevosmalleja valokuvausprojektiin, jonka lopussa olisi tarkoituksena pitää valokuvanäyttely. Mallin värillä, iällä tai ammatilla ei ole väliä, vaan tarkoituksena on kuvata mahdollisimman monipuolisesti erilaisia suomenhevosia.

Kuvaus on mallille maksuton ja saat siitä itsellesi käyttöön myös 3 isoa digitaalista tiedostoa vapain käyttöoikeuksin. Mahdollisuus osaa lisäkuvia.

Studion pystyttämiseen tarvitsee maneesin/ladon/katoksen tai jonkin muun seinällisen tilan, jonne kangas mahtuu. Kangas on 6m leveä ja korkeussuunnassa tarvitaan n. 2,5m. Kuvausetäisyys n. 12-15m hevosten koosta riippuen.


Vain kankaan ja hevosen tarvitsee mahtua sisälle (syvyyttä n. 5m), mikäli kyseessä on 3 seinäinen tila tai tilassa on vähintään 3m leveä oviaukko. Näin kuvaus pystytään toteuttamaan myös ilman lisävaloja, jolloin sähköpistoke ei ole pakollinen.

Ulkona kuvaus onnistuu mikäli löytyy tarpeeksi iso varjoisa ja tuuleton paikka seinän vierestä, tai kankaan voi kiinnittää esim parilla naulalla seinään. Kankaan pystyy kiinnittämään myös esim. puiden väliin, sillä kankaan reunoissa on narut.

ILMOITA SUOMENHEVOSMALLISI MUKAAN


Malliksi ilmoittauminen ei velvoita osallistumaan kuvaukseen.

Myöskään jokaiselle ilmoittautuneelle ei välttämättä pystytä järjestämään kuvausta.

Olen yhteydessä mikäli kuvauspäivä järjestyy lähistölläsi.

Ilmoita kuvattavien määrä, nimet sekä missä kuvaus olisi (paikkakunta, tallin nimi mikäli talli on sillä löydettävissä), sekä onko käytössä maneesi/lato/rakennus/oviaukko/yms jota pystyisi kuvauksessa hyödyntämään.